Je team beheren
Plekken, leden verwijderen en een team verlaten.
Plekken
Openstaande uitnodigingen en geaccepteerde leden tellen allebei mee voor je limiet (3 op Create, onbeperkt op Pro). Zit je aan de limiet, annuleer dan een openstaande uitnodiging of verwijder een lid om een plek vrij te maken.
Een lid verwijderen
- 1Open Settings → Team.
- 2Zoek het teamlid en verwijder het — ze verliezen direct toegang tot je team en de plek komt vrij.
Een team verlaten
Zit je in het team van iemand anders? Dan kun je dat zelf verlaten via het Team-tabblad — je eigen account en workspaces blijven onaangetast.